четвер, 28 квітня 2011 18:38

Руслана: "Я добре себе почуваю у вуличному образі хіп-хопера і на каблуках"

Автор: фото надане прес-службою співачки
  Руслана разом з Ґораном Бреґовичем виконує пісню ”Край, мій рідний край” 20 квітня в Палаці ”Україна” в Києві
Руслана разом з Ґораном Бреґовичем виконує пісню ”Край, мій рідний край” 20 квітня в Палаці ”Україна” в Києві

20 квітня у київському кінотеатрі "Оскар" співачка Руслана показала новий кліп на пісню "Вау". Його презентували із просторовим звуком. Глядачам показали кліп та ролик про зйомки.

За сюжетом співачка з'являється у двох різних образах і вступає в танцювальну дуель із собою. "Вау" — це робота у жанрі пародії, яка збуджує своєю епатажністю. Руслана розповіла, що повністю змінила свій імідж.

— У новому кліпі я об'єднала вуличний стиль 1990-х та рокові 1980-ті, коли вільна від стереотипів людина могла не боятися бути епатажною, здатною шокувати і бути непередбачуваною, дивувати своєю яскравістю. Одним словом, бути "вау!". І це справжня свобода, — говорить співачка. — Мій новий сингл — це битва двох молодіжних субкультур та стилів життя. І оскільки я добре себе почуваю як у вуличному образі хіп-хопера, так і на каблуках на педалі "ламборгіні", то вирішила не соромитися і показати усім "Вау!". Сподіваюся, прихильники оцінять зміни у моєму образі та стилі хореографії. Мені непросто відходити від своїх стереотипів, але оновлення необхідне.

Зараз Руслана планує розробити лінію одягу, яка стане продовженням такого іміджу. У ньому всі мають стати "Вау", пояснює вона.

За п'ять днів до зйомок кліпу артистка звернулася до балету "Мій шлях". За цей короткий термін хореографи змогли відчути і зрозуміти ідею пісні, поставити танцювальне шоу та навчити Руслану працювати в стилі хіп-хоп.

На презентацію кліпу в "Оскар" прийшли її продюсер Олександр Ксенофонтов, продюсер співачки Гайтани Едуард Клім, режисер відео Семен Горов, балет "Мій шлях" та його керівник Олександр Бобік, дизайнер Оксана Караванська. Не зміг бути лише оператор відео Брендон Кокс. Він передав Руслані свої вітання по телефону з Лос-Анджелеса.

— Я хочу особисто подякувати Олександрові Бобіку та Денисові Стульнікову за те, що підхопили мій настрій і допомогли практично з півслова реалізувати задум, — продовжує Руслана. — Ще один несподіваний персонаж кліпу — Едуард Клім. Моя сім'я та сім'я Гайтани давно дружимо. Коли сингл тільки готувався, у мене в голові крутилися відомі імена реперів. Співпраця із деякими навіть була на стадії переговорів. Але я шукала інший настрій, типаж, амбіції. І в якийсь момент зрозуміла, що Едік — це ідеальний образ для моєї пісні. І саме він має начитати реп-частину та знятися у відео. Я не помилилася, ця роль створена просто для нього. Він як актор і справжній музикант відчув і передав мою ідею відмінно.

Одразу після презентації співачка поїхала у палац "Україна" на сольний концерт Ґорана Бреґовича. Він спеціально запросив Руслану виступити разом. Першу спільну пісню "Край, мій рідний край" Миколи Мозгового вони виконали під оркестр Ґорана. Співачка своїм новим рок-н-рольним образом викликала гучні оплески у публіки та Бреґовича.

Співпраця Руслани та Ґорана почалася на початку 2011 року, коли у неї виникла ідея зробити ексклюзивний проект із запальними балкано-карпатськими рімейками. Ґоран одразу відгукнувся на пропозицію. Раніше Бреґович створював спільні проекти з Емінем, Джессікою Альбою, Крісом Брауном, гуртом "Лінкін Парк".

— Танцювальна бійка в стилі хіп-хоп — це лише прикриття для мене. Моя мета — "слов'янізація" поп-музики, — додає співачка.

Зараз ви читаєте новину «Руслана: "Я добре себе почуваю у вуличному образі хіп-хопера і на каблуках"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути