Ексклюзиви
вівторок, 30 травня 2006 17:29

Пасажирам поламало ноги

Водій "ГАЗелі" пробував перелаштуватися на швидкісну ліву смугу вул. Ковельської в Луцьку й не помітив за собою тролейбуса. Важка машина вдарила бус, він вискочив на зустрічну й зіткнулася з автобусом "ПАЗ".

— "ГАЗель" летіла вже з пом"ятим задом, — розповідає водій "ПАЗа" 56-річний Василь Романюк. — Від удару мене кинуло на кермо. Лобове скло вилетіло на дорогу, сплюснуло радіатор. А людей порозкидало по салону.

У пасажирів "ГАЗелі" 9-річного Максима і 13-річного Миколи зламані ноги. У чоловіка, який їхав в автобусі, важка черепно-мозкова травма. Двоє із "ПАЗу" отримали струс мозку. Усіх госпіталізували.

— Наступного дня до лікарні лягли ще двоє пасажирів автобуса, — повідомив інспектор обласного ДАІ Андрій Владимир, 33 роки. — Від людей, які перебували у тролейбусі, скарг немає.

Загалом в аварії травми отримали близько 20 осіб. Водії майже не постраждали. Потерпілі готують папери в суд — домагатимуться компенсації.

Зараз ви читаєте новину «Пасажирам поламало ноги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути