понеділок, 28 листопада 2011 06:00

Хочете здоров'я та успіху — 12 позицій рук на тілі пацієнта та психотерапія з молитвою!

Автор: фото з архіву олени добряшкіної
  Олена Добряшкіна є єдиним в Україні носієм медичного рейкі
Олена Добряшкіна є єдиним в Україні носієм медичного рейкі

Можна по-різному ставитися до вищих духовних практик, психотерапії, але все перевіряється практикою і результатами.

— Тільки всебічний підхід до проблеми чи хвороби може бути ефективним. Я шукаю для кожного оптимальний, мінімальний набір технік, прийомів, шляхів роботи із клієнтом. Не можна прийти до мене, пропустити-проковтнути як таблетку все і одужати, або покращити ситуацію. Результат досягається спільною роботою, — каже Олена Добряшкіна, психолог, системний сімейний психотерапевт, майстер-учитель універсального рейкі, єдиний носій в Україні медичного рейкі, масажист.

— За радянських часів була атестована як екстрасенс. Але в моїй практиці чогось не вистачало. Доки не освоїла систему універсального рейкі. Почала глибоко вивчати психологію і психотерапію, пізніше знайшла викладача Мен Чо Рейкі з Нової Зеландії та почала освоювати цю систему.

Вона впливає на всі сфери життя — здоров'я, бізнес, сім'ю, роботу, дружбу, кар'єру, громадську діяльність. Прийом в Олени Миколаївни триває до 2 год.

— Поєднання молитви, прочитаної 108 разів у піднесеному настрої з методами рейкі, психотерапією, масажем, дають швидкі результати.

Олена Добряшкіна пропонує навчитися дечому самому, проводить семінари першого, другого, третього ступенів рейкі, консультує за системою дихання і харчування. Практикує за офіційними документами. Звернувшись до неї, ви завжди отримаєте допомогу або консультацію, як зарадити собі та близьким.

Швидка реабілітація при травмах, після інфарктів, інсультів, операцій, рішення важливих особистих справ, конфліктів, подолання хронічної втоми, поганого настрою, наслідків стресів, підтримка та подолання горя при смерті близьких або при розлученні, рішення бізнесових "кросвордів", коучінґ-консультування, системні розстановки та просто всі види лікувально-оздоровчого масажу.

Запис за тел.: 0(63) 230 63 47, 0(96) 381 99 52.

Зараз ви читаєте новину «Хочете здоров'я та успіху — 12 позицій рук на тілі пацієнта та психотерапія з молитвою!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути