четвер, 06 травня 2010 18:51

День міста відзначать парадом наречених

День міста відзначатимуть у Львові 8–10 травня. Розпочнеться святкування завтра о 12.00 парадом.

— Відкриватиме його муніципальний оркестр, — розповідає режисер дійства Олексій Кравчук, 48 років. — Учасники представлятимуть різні епохи історії Львова. Тут будуть і карети, і ретроавтомобілі. Вулицями пройдуть актори на ходулях, лицарі в обладунках всіх лицарських орденів, що діяли на території міста. Сучасність уособлюватимуть байкери на мотоциклах. Також у святковій ході братимуть участь представники громадських організацій, мистецьких колективів — всього понад 3 тис. осіб.

Маршрут параду проляже від просп. Шевченка до пл. Ринок. Там, біля міської ратуші, відбудеться спільна молитва священиків різних конфесій.

По обіді на просп. Свободи пройде парад наречених. Півсотні жінок у весільних сукнях змагатимуться за звання пані-наречена Львова. Біля пам"ятника Адамові Міцкевичу виставлять горбатих "запорожців" від клубу "ЗАЗ-Козак". Представники скаутської організації "Пласт" розіб"ють табір у парку культури і відпочинку ім. Хмельницького. Проводитимуть ігри для дітей. Увечері на пл. Ринок відбудеться концерт камерної та симфонічної музики, а на подвір"ї ратуші гратиме камерний оркестр "Віртуози Львова".

Протягом трьох днів діятиме мистецький ярмарок "Львів — місто ремесел". Ятки розкинуться на пл. Ринок і біля музею "Арсенал".

У неділю також відбудуться заходи до Дня Перемоги. На ранок заплановане покладання квітів до пагорба Слави, монумента Слави і військових поховань на Марсовому полі. О 13.00 у парку ім. Хмельницького розпочнеться концерт.

Зараз ви читаєте новину «День міста відзначать парадом наречених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути