середа, 05 січня 2011 17:27

Через замети утворився 7-кілометровий корок

Автор: фото: Ігор ХОМИЧ
  Чоловік намагається випхати завантажений склопакетами причіп
Чоловік намагається випхати завантажений склопакетами причіп

— Щодня їжджу до Львова з Бродів. За останній тиждень бачила машину, що має посипати дорогу піском, лише двічі. І то вона їхала без піску. Хоча, за нормами, в таку погоду посипати дороги треба кожні 15 годин, — говорить депутат Львівської облради Ірина Сех, 40 років.

З її ініціативи депутати обласної й районної рад оглянули дороги в усіх районах області. Ніде не обійшлося без зауважень.

— Керівник райавтодору відхрещується, що не має пального, — каже заступник голови Буської районної ради 44-річний Богдан Гринишин. —  Хоча звітував, що на зиму заготовлено 350 літрів дизпалива, 500 тонн піщано-соляної суміші, 64 тонни технічної солі. Куди пішли всі ці матеріали?

— У грудні в кілька разів зросла кількість ДТП, — продовжує Ірина Сех. — Біля Підгірців Бродівського району кілька днів тому утворився 7-кілометровий корок. Вантажні машини не могли рушити з місця. А це ж міжнародна траса Київ—Чоп. Якщо їхати по ній із Рівного, то на території сусідньої області бачимо нормальну розчищену дорогу. Щойно в'їжджаємо на Львівщину — замети, ожеледь.

У грудні та з Нового року в області майже щодня сніжило.

— Через такі погодні умови районні філії не встигали розчищати дороги. Посипання сіллю не дало б результату. Лід удень танув, а вночі знову замерзав, — виправдовується Юрій Тарасович, 48 років, директор підприємства "Львівський автодор".

Зараз ви читаєте новину «Через замети утворився 7-кілометровий корок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути