Ексклюзиви
середа, 18 січня 2012 16:49

Спільна робота руйнує шлюби

Спільна робота руйнує шлюби

Однакові професії подружжя руйнують шлюб — так вважають вчені з британського університету Бедфордшир. Вони виявили, що у колег по роботі шлюби часто нестійкі. Вони вирішують робочі проблеми в особистий час, їм складно встановити грань між робочими й особистими темами. Конфлікти стаються у 3 рази частіше, ніж у подружжя, де чоловік і жінка працюють у різних місцях. Кажуть, саме через це розлучаються зірки. Знамениті актори і співаки постійно одружуються на "людях свого кола", а через кілька років розлучаються.

Столичний психолог 40-річна Тетяна Милованова каже, спільна робота для подружжя може бути й корисною.

Кожна жінка мріє, щоб чоловік завжди був поряд. Тому коли подружжя разом працює, це не завжди погано, є багато "плюсів". Вони разом збираються, разом їдуть на роботу, мають багато спільних тем для розмови. Це дуже об'єднує, партнери краще розуміються. Подружжя на спільній роботі не влаштовуватимуть один одному сцени ревнощів. Кожен бачить, хто чим займається, можна контролювати партнерів. Так набагато менше шансів, що жінка фліртуватиме з колегами по роботі. Якщо когось образив начальник, чоловік або дружина захистить, підтримає.

Але спільна робота може стати й приводом до сварки, особливо якщо у подружжя різні погляди на одну проблему. Сварки триватимуть і вдома. Подружжя може відмовитися разом вести якийсь проект, а начальнику це навряд чи сподобається.

Мінус ще й у тому, що приховати суму зарплати не вдасться. Тому дружина може легко контролювати витрати чоловіка. Та й набриднути один одному на роботі дуже легко, відпочити один від одного не можна. Часто чоловікам здається, що жінка їх контролює. Завжди знайдуться свідки "секретної" розмови, тому обговорити чоловіка з подругами жінка не зможе.

З рештою, кожна людина — індивідуальність, кожен робить, як йому краще. Але перед тим, як працювати разом, треба продумати усю ситуацію. Якщо це може зашкодити стосункам, краще спільну роботу не починати.

Зараз ви читаєте новину «Спільна робота руйнує шлюби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути