понеділок, 03 жовтня 2011 16:50

Скільки часу чоловік може прожити без сексу

Скільки часу чоловік може прожити без сексу

У київського сексолога Артема Давидюка ми поцікавилися, скільки днів чоловік може обходитися без сексу. Виявилося, на це безпосередньо впливає вік чоловіка.

"Відсутність статевого життя чоловіки і жінки переносять однаково – псується настрій, відчувається замкнутість і агресія, - каже Артем. – Жінки легше пристосуваються до таких умов завдяки своїм фізіологічним особливостям. До того ж вони самі по собі набагато терплячіші за чоловіків.

Жінка легко може прожити без сексу близько двох місяців. Чоловік не більше двох тижнів.

"Часто жінки відмовляються від сексу у період вагітності. Чоловіки це переносять важко і навіть хворобливо. У цей час багато хто з них починає ходити наліво. Чоловік часто виступає в ролі егоїста, забуває про важливість народження здорової дитини".

Вік чоловіка впливає на час, який він зможе обійтися без сексу.

"Наприклад, у 18-20 років чоловік готовий без розбору займатися сексом з будь-якими дівчатами, в будь-який час і в будь-якому місці. Аби задовольнити свій запал і бажання, вони у будь-який спосіб намагаються затягнути у ліжко дівчину. Якщо статеве життя велося протягом довго часу і завжди передбачало чудовий фінал, то просто так взяти і відмовитися від сексу чоловік не зможе. Якщо його не задовольнятиме кохана дівчина, він почне її обманювати. А сам вечорами буде пропадати в нічних клубах, розважатись з молоденькими дівчатами і за допомогою секс намагатиметься повернути собі ту радість життя, яка була втрачена".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фальоса розповів про перший секс з Ані Лорак

За спостереженням сексолога, 30-річні чоловіки займаються сексом рідше, ніж 20-річні

"У цьому віці чоловік намагається більше розкрити свої таланти у професійній сфері, і тому секс стає для нього не головним. Зацикленість на статевому контакті не проявиться в сімейному житті, тому що більше всього на світі чоловікові захочеться відпочити і випробувати азарт у професійній діяльності. Однак якщо в молодості не було отримано достатньої кількості сексу, то чоловік без складнощів зможе поєднати інтерес до бізнесу і сексу. До того ж займатися сексом у будь-якому місці і в будь-який час завадить поява у сім"ї дітей. Тепер варто буде підлаштовуватися під їхній режим дня – кохатися вранці, коли дитина ще спить, під час обіднього сну і ввечері, коли дитина уже заснула".

У 40 років чоловікові ніби й хочеться сексу, однак можливості не збігаються з бажаннями.

"Відсутність регулярних статевих зв'язків у 40-річних чоловіків дуже впливає на зміну їхнього характеру. У них проявляється агресія, жаль, каяття, неуважність", - вважає сексолог.

Зараз ви читаєте новину «Скільки часу чоловік може прожити без сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути