понеділок, 13 лютого 2012 17:18

Розірвати стосунки "красиво" допоможе зрада і чесне зізнання

  Дмитро Лазуткін
Дмитро Лазуткін

Розірвати тривалі стосунки з уже не коханою другою половинкою буває дуже важко: звичка, шкода, а може, ще все налагодиться, як він (вона це сприйме). Як зробити це менш болісно рядить секс символ української поезії Дмитро Лазуткін.

"Ініціатором розриву ніколи не хочеться бути, навіть коли дівчина сильно набридла. Тому роблю так, щоб все виглядало ніби кохана сама хоче мене позбутися. Це для того, щоб не бити по її самооцінці, дівчата істоти самолюбиві. Якщо все гарно спланувати — достатньо декількох тижнів.

Щоб гьорлфренд сама захотіла від вас піти, треба ставати все нестерпнішим і нестерпнішим. По-перше, демонструвати, що не така вже вона й важлива. Можливо, не єдина, і скоріш за все тимчасова. Бути неуважним, зникати у вихідні, а найкраще - у важливі свята: Новий рік, День Святого Валентина, 8 Березня. Вигадуєш причину — наприклад, відрядження і в День закоханих дівчина лишається  сама. Ну раз це ще можна пробачити. Але на 8 березня вам терміново треба їхати у інше місто, бо знайшли машину своєї мрії по дуже вигідній ціні і треба встигнути, щоб її не купили. Хоч і пояснюєш їй: мила, це ж тільки один день, нічого страшного тут немає, у неї закрадається образа: "Так, це важливо. Але що може бути важливіше за мене? Сто процентів у нього з'явилася інша", - зазначив Лазуткін.

"Врешті решт вона збагне: "Навіщо мені таке щастя? Навкруги стільки гарних, уважних, ввічливих хлопців, ну нащо терпіти оце знущання?". Якщо місяць, другий минає, а вона все терпить, доведеться самому.

Найкраще обіграти сварки: "Люди сходяться не для того, щоб сваритися і конфліктувати. Або сприймай мене таким, як є, або нам краще розстатися". Більшість сучасних жінок поважають себе і не схочуть бути рабою чоловіка.

Найшвидший метод позбутися дівчини — зрадити її і у всьому чесно зізнатися. Хочеш зробити це красиво — зраджуй з красивою", - додав поет.

Зараз ви читаєте новину «Розірвати стосунки "красиво" допоможе зрада і чесне зізнання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути