пʼятниця, 18 листопада 2011 11:41

Коли жінки замовляють чоловіка "напрокат"

Коли жінки замовляють чоловіка "напрокат"

Чоловіка напрокат беруть жінки, які хочуть сексу. Так вважає киянин Андрій, який вже два роки працює на фірмі "Чоловік напрокат".

"Майже кожна друга після побачення хоче затягнути до себе додому. Усім самотнім жінкам потрібен секс, багато сексу. Іноді мені їх аж шкода. Можу поцілувати на прощання, бо вважаю, що так не зраджую дружині. Інтим у нас в конторі заборонений".

Андрій одружений, має дві доньки. Вивчився на актора в університеті Карпенка-Карого. Роботи за спеціальністю не знайшов. Тепер ходить на побачення з клієнтками, вдає їхніх суджених при батьках, супроводжує заможних дам на бали, вечірки та ділові зустрічі.

"Нас з міліцію раз перевіряли. Колегу Сєрьогу запросила одна жіночка додому. Попросила, щоб гвоздь забив, повісив їй полку, поприбирав на балконі. Потім за стіл посадила, накормила і давай обніматися лізти. Нас навчили, клієнток не відштовхувати. Він її обняв, а вона одну руки під сорочку запустили, іншою давай ремінь йому розпускати. Ледь вирвався. Жінка представилась капітаном міліції, показала посвідчення. Нашу фірму перевіряли, чи не надаємо секс-послуг".

Андрію дзвонять на синю нокію з роботи. Просять, щоб на 19.00 під'їхав на Бесарабку. Забрав з офісу рудоволосу Олю.

"Мама і тато не знають про мою роботу. Дуже хочуть, щоб я в театрі грав або в серіалах знімався. Бабуся щоразу питає, коли мене в серіалі побачить. За день їх переглядає з десяток. Але я про це не мрію. У мене кожен день зйомки за новим сценарієм. Маю чотири дорогі костюми, десять сорочок і п'ять пар джинсів. Користуюся тільки дорогими парфумами. Купив дорогий годинник за дві тисяч ієвро. Знайомий ювелір подививився, каже, що це підробка, але виглядає багато — на тисяч 20".

Зараз ви читаєте новину «Коли жінки замовляють чоловіка "напрокат"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути