вівторок, 22 листопада 2011 15:21

Кольє з часнику радять одягати на роботу і дітям в школу

Кольє з часнику радять одягати на роботу і дітям в школу

Для підвищення імунітету взимку кожного дня слід з'їдати по 1-2 зубчику часнику. Він вбереже від сезонних застудних захворювань і підвищить стійкість організму до вірусів.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів столичний дієтолог Владислав Карпенко.

"Кожен зубчик часнику містить багато мікроелементів і вітамінів. До його складу входять фітостерини, фітонциди, ефірні олії та антиоксиданти. Завдяки цьому поєднанню часник є натуральним антибіотиком. Регулярне вживання цього продукту в зимовий період підвищує імунітет. Один-два зубчики часнику на день захистять організм від простудних захворювань", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алергію на пил часто плутають із застудою

"Часник найкраще їсти із салом. Ці продукти містять у своєму складі селен, який позитивно впливає на імунну систему. Щоб не було запаху, часник радять запивати молоком", - додав Владислав Карпенко.

Під час сезонної епідемії грипу дієтолог радить носити на шиї кольє з часнику.

"Кілька зубчиків часнику, неочищених від шкірки, слід нанизати на нитку. Її довжина має бути такою, щоб часник знаходився трохи вище грудей. Зубки будуть виділятимуть фітонциди. Вони очищують повітря, вбивають всі можливі віруси грипу. Таке кольє раджу одягати на роботу і в місця, де є велике скупчення людей. Таку прикрасу слід одягати дітям у школу і дитячий садок", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У садку діти хворіють раз на місяць

"На часниковий запах не слід звертати увагу. Уявіть, що це вишукані парфуми, які захищають вас від хвороб. Тим більше, під час опитування більша половина французьких чоловіків назвали цей запах своїм улюбленим", - додав Владислав Карпенко.

Зараз ви читаєте новину «Кольє з часнику радять одягати на роботу і дітям в школу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути