субота, 02 червня 2012 18:57

Повії роблять знижки постійним клієнтам

Повії роблять знижки постійним клієнтам
На роботу беруть розкутих дівчат, без татуювання і пірсингу Фото: fakty.ictv.ua/

З повією Ольгою знайомлюся через інтернет. Вона родом з Миколаєва. Орендує квартиру на вул. Хрещатик у Києві

"Переїхати у Київ мене переконала давня знайома Софія. Вона тут зробила свій бізнес. Софія – індивідуала, колишня повія. Працювала на трасі, потім в салоні інтим-послуг. Набралась досвіду, почала сама себе утримувати, рекламувати, має своїх людей у правоохоронних органах. Знімала по дешевці квартири в центрі Києва, заселяла туди молодих дівчат і відкривала нелегальні салони еротичного масажу і інтимних послуг. Зараз Софія виїхала у Грецію. Я салонами опікуюсь замість неї".

Повія орендує три квартири на Хрещатику, по одній на Золотих воротах і Володимирській.

"Квартири знімаємо 2- і 3-кімнатні. В одній одразу можуть обслуговуватися 2-3 клієнта. Скрізь зроблені євроремонти, є звукоізоляція. До нас часто звертаються сімейні пари. Хочуть урізноманітнити своє сексуальне життя. За годину беремо від 600 грн. За дві години сексу – 1 тис. грн. Ніч обійдеться у 2,5 тис. В конкурентів вдвічі дорожче", - каже Ольга.

"Повії у нас елітні, тому більшість клієнтів іноземці. Надаємо ескорт-послуги: дівчата супроводжують клієнтів на гулянки у нічні клуби, виїжджають у сауни. У нас тільки чисті дівчата працюють. У кожної є довідка від гінеколога і з шкірвендиспансера. Дівчата проходять медогляд раз на два місяці".

"Для постійних клієнтів діють гнучкі знижки. Дехто тільки кінчив, знову хоче сексу. Є любителі мінету. Старші чоловіки замовляють для інтимного масажу, люблять просто поговорити по душам. У наших дівчат язик підвішений. Пробували займатися сексом по телефону, але для українських чоловіків це не зовсім притаманне. Вже якщо платять гроші, то хочуть попробувати все і одразу".

На роботу беруть розкутих дівчат, без татуювання і пірсингу.

"Перевіряємо, чи повнолітні. Добре, якщо дівчата розуміють англійську. До Євро цін піднімати не будемо. Заплачу кільком студентам, щоб роздавали наші буклети з телефонами на стадіонах, у ресторанах і під готелями. Співпрацюємо з кількома службами таксі і саунами Києва. Вони пропонують відвідувачам наші буклети з прейскурантами. На кожну маємо досьє з 4-5 фотографіями. Знімаємо дівчат у білизні в повний ріст спереду, ззаду і з обох боків".

У місяць Ольга заробляє $ 2 тис. Має чотирьох постійних клієнтів. Решті дівчат платить зарплату і преміальні. Зароблені гроші кладе на рахунки роботодавцю Софії.

Зараз ви читаєте новину «Повії роблять знижки постійним клієнтам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути