понеділок, 18 жовтня 2010 09:46

Могильов "викине" на нові авто 72 мільйони

Могильов "викине" на нові авто 72 мільйони

З 1 січня 2010 року по 10 жовтня 2010-го міліція закупила кілька сотень легкових і вантажопасажирських машин на загальну суму в 72 млн. грн, що на 18 млн. перевищує показник 2009 року.

Як пише газета Дело, найбільше в цьому році було куплено автомобілів ВАЗ-2107 - 489 шт., А найдорожчими покупками для потреб МВС стали понад десяток нових автомобілів Toyota Camry (по 320 тис. грн. та по 440 тис. грн.) .

Вцілому, до кінця поточного року міліція планує придбати 24 таких машини, що відповідає загальній кількості головних управлінь в областях.

У той же час, видання відзначає, що найдорожче придбання в історії міліції було зроблено при екс-міністрі Луценко. Тоді був придбаний автомобіль Toyota Prado вартістю близько 650 тис. грн.

Крім того, в поточному році міліція купила більше 100 автобусів і мікровавтобусов, за які було сплачено понад 20 мільйонів гривень.

У той же час, колишній заступник міністра МВС, а нині народний депутат Геннадій Москаль у збільшенні закупівель автотехніки для МВС бачить лише позитив.

"Міліція повинна бути мобільною, техніка застаріває і вимагає постійного оновлення, - говорить він. - А ось сама процедура закупівлі цієї техніки повинна бути прозорою і законною, з чим зараз є великі проблеми".

Зараз ви читаєте новину «Могильов "викине" на нові авто 72 мільйони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути