четвер, 19 лютого 2009 16:50

Ніколаєнко не до кризи. Вона вся у діамантах (ФОТО)
9

У середу у столичному ресторані "Чіполіно" оргкомітет конкурсу краси "Міс Україна-Всесвіт" організував благодійний вечір для вихованців дитячих будинків та шкіл-інтернатів Київської області. На захід приїхали власниця конкурсу 27-річна Олександра Ніколаєнко та "Міс Всесвіт-2008", 22-річна Дайана Мендоса.

В об"єктив фотокамери кореспондента Gazeta.ua потрапив годинник новоспеченої венесуельської красуні, інкрустований діамантами. Базова ювелірна версія її годинника марки Faconnable Hydra Sport коштує $3500.

У ресторані накрили солодкий стіл. Зо п"ять десятків дітей бігають залою. Фотографують на мобільні телефони учасниць конкурсу "Міс Україна-Всесвіт". Його фінал пройде 20 лютого в київському концерт-холі "Фрідом". П"ятнадцять фіналісток із розгубленим виглядом купчаться в центрі ресторану. Ніколаєнко та Мендоса з"явилися за десять хвилин після початку заходу.

Фотографи та журналісти оточили Олександру Ніколаєнко. Питали, чи вплинула криза на конкурс "Міс Україна-Всесвіт".

- Думали, що спонсори відмовляться. Але вони дотримали слова, не відступили, - упевнено говорить Ніколаєнко.

- На мене криза взагалі не вплинула, економити я не почала. Правда, тепер не так часто з"являюся на публічних заходах, тому заощаджую на нових сукнях.

Проте на дорогих аксесуарах модель, схоже, не економить взагалі. На її прикрасах виблискували діаманти.

На руці у Ніколаєнко "світився" коштовним камінням швейцарський годинник лейблу Harry Winston. Ювелірна версія (без оздоблення) такого дорогого задоволення в середньому коштує $20 тисяч. Годинник самої зірки, швидше за все, був зроблений на замовлення, оскільки в переліку стандартних варіантів його немає.

Чоловік Ніколаєнко, 72-річний американський мільярдер Філ Раффін, на благодійну вечірку не приїхав.

- Відпочиває, бо трохи втомився через різницю в часі. Ми лише сьогодні прилетіли, - Олександра поправляє волосся. На її лівій руці виблискує діамантовий перстень.

-  Філові подобається Україна. Обов"язково щоразу відвідуємо національні ресторани, цікаві місця.

За спиною жінки чатує охоронець. - В Америці охороною не користуюсь, - озирається на нього Ніколаєнко. - Але в Україні доводиться, так безпечніше почуваємось.

До Києва Ніколаєнко з чоловіком та гості конкурсу прилетіли приватним літаком Раффіна. Мільярдер має їх два. В Олександри цікавляться, скільки їхня сім"я має автомобілів.

- Дванадцять, - тягне замислено жінка. - Чи п"ятнадцять? Я не рахувала. Моя улюблена - "мазератті". Уже стара, пора міняти, але поки не хочу. Чоловік любить "мерседеси".

Фото Наталія Чубенко, Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Ніколаєнко не до кризи. Вона вся у діамантах (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути