Ексклюзиви
середа, 13 серпня 2008 15:22

Зюганов: "Саакашвілі - психічно хвора людина"

Лідер КПРФ Геннадій Зюганов назвав провокацією заклик президента Грузії Михайла Саакашвілі до властей України і інших країн ближнього зарубіжжя вийти з складу Співдружності незалежних держав (СНД).

Саакашвілі заявив напередодні, що Грузія виходить з СНД.

"Фактично грузинські власті давно поставили свою державу поза СНД, а остання військова агресія показала, що власті Грузії грубо, злочинно порушили всі міжнародні норми і норми Співдружності Незалежних Держав. Подібні провокаційні заяви Саакашвілі лише посилюють його і без того вельми плачевний стан", - наводить слова Зюганова прес-служба КПРФ.

Лідер комуністів відзначив, що складно коментувати дії "психічно хворої людини, яка не стільки є президентом, скільки міжнародним розбійником". "І він повинен сидіти на лаві підсудних, відповідаючи за вбивство тисяч мирних людей", - відзначив Зюганов.

"Найголовніше зараз - зробити все можливе для ліквідації важких наслідків військової агресії Тбілісі в Південній Осетії ", - уклав лідер комуністів.

Грузія 8 серпня розв"язала бойові дії в зоні грузино-осетинского конфлікту, загинули мирні жителі, миротворці. Цхинвалі практично повністю зруйнований в результаті грузинського обстрілу. Росія вимушена була почати операцію з примусу Грузії до миру. У вівторок було оголошено про завершення цієї операції, повідомляє РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Зюганов: "Саакашвілі - психічно хвора людина"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути