Ексклюзиви
неділя, 14 липня 2019 22:02

З'явилося відео скандального спілкування Колеснікова з виборцями

З'явилося відео скандального спілкування Колеснікова з виборцями
Колесніков до виборця: "Ти нахабний хам, дармоїд і нероба!"

Кандидат в депутати від "Опозиційного блоку" по 49 округу (Донецька область) Борис Колесніков під час спілкування з виборцями опустився до хамства.

Один з виборців запитав Колеснікова про вирубку дерев, на що він відповів що "такому мордовороту вирубувати нічого не буде". Відео опублікувала "Українська правда" на своєму Telegram-каналі.

"Та що ти мені, ти подивись на себе з боку. Ти на себе подивись, який дармоїд, пика вже у фотографію не влазить, і сидиш мене вчиш — я до тебе поїду дерева вирубувати. А у нас приберіть ось це! А як мені з тобою розмовляти? Тому що ти нахабний хам, дармоїд і нероба. Я не знаю, дивлячись на твоє відношення, ти нахабний хам, от і все. А ти голосуй за кого хочеш. За Гнатенка, який приїде сюди, проголосуй. Я купив нові ліфти в Костянтинівці за 350 тисяч, а він відремонтував старі по 600", — говорить кандидат.

Після цього приниження один з виборців передає Колеснікову пакет з передвиборчою агітацією, на що той відповідає: "Собі засунь його, знаєш куди. Опудало городнє".

На вибори у Верховну Раду Борис Колесніков йде від "Опозиційного блоку" по 49 округу, куди входять Дружківка, Костянтинівка, Покровський і Костянтинівський райони Донецької області.

Борис Колесніков — уродженець Донецької області, колишній секретар президії "Партії регіонів", колишній народний депутат, віцепрем'єрміністр і міністр інфраструктури в уряді Миколи Азарова (з 2010 по 2012 рік).

Зараз ви читаєте новину «З'явилося відео скандального спілкування Колеснікова з виборцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути