четвер, 03 лютого 2011 14:09

З'явилося нове відео з місця катастрофи літака Качинсього

З'явилося нове відео з місця катастрофи літака Качинсього

В інтернеті з'явилося нове відео, на якому показано місце катастрофи літака екс-президента Польщі Леха Качинського під Смоленськом.

Десятихвилинний ролик розмістив портал Ostroleka.pl, потім він з'явився на Youtube.

На відео серед фрагментів літака можна побачити тіла загиблих. Оператор вільно ходить серед міліціонерів, ОМОНу і працівників Міністерства надзвичайних справ РФ, які оглядають місце катастрофи. На відео також є робітники, які прокладали тимчасову дорогу. Деякі жахливі кадри оператор частково зацензурував.

Роликом зацікавилися слідчі з польської прокуратури.

Як повідомляє RMF FM, військова прокуратура Польщі звернеться до порталу для вилучення цього відео. Слідчі хочуть з'ясувати, чи зйомка нова і чи може вона стати черговим доказом для розслідування аварії літака. Вони порівняють це відео з іншими зйомками, а також з фотографіями з місця катастрофи.

Перше відео з місця катастрофи зняв на мобільний телефон одразу ж після аварії і розмістив у інтернеті Володимр Сафоненко. Ролик також аналізувала військова прокуратура і проводила слідчі дії.

Нагадаємо, 10 квітня 2010 року зранку близько 10.00 за київським часом у авіакатастрофі під Смоленском трагічно загинув Президент республіки Польща Лех Качинський. На борту літака була його дружина та представники найвищого керівництва Польщі - всього 96 осіб. Всі вони загинули .

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «З'явилося нове відео з місця катастрофи літака Качинсього ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути