середа, 14 вересня 2011 16:03

Зварювальник з Китаю будує "Ноїв ковчег" із нафтових цистерн

Зварювальник з Китаю будує "Ноїв ковчег" із нафтових цистерн

Зварювальник Хо Жіан з центрального Китаю зізнався, що він виконує незвичайне замовлення - проектує і будує "Ноїв ковчег" зі старих нафтових цистерн. Таке розпорядження одного багатого бізнесмена, який переконаний, що наступного року відбудеться всесвітній потоп і все живе на землі піде під воду.

9-метрове судно буде оснащене всіма зручностями, включаючи кухню та ванні кімнати. Більш того, при будівництві ковчега буде застосована технологія, яка використовується в галузі космонавтики, - вона не дасть воді просочитись усередину через вікна та двері. На реалізацію цього задуму завбачливий мільйонер вже виділив 20 000 ?.

"Він вірить у те, що нас усіх чекає грандіозна повінь, і тому хоче, щоб у нього був власний ковчег, де він зможе врятуватися разом зі своєю родиною," - пояснює Хо, який намагається якомога швидше закінчити роботу й здати об'єкт.

"Він навіть хоче, щоб я прилаштував до ковчега колеса. Тоді він зможе возити його за собою повсюди на буксирі, не хвилюючись, що в день катастрофи він буде далеко від свого притулку", - додає він.

Утім, ковчег китайського бізнесмена меркне на тлі шедевральної реконструкції голландця Йохана Хойберса, який викликав сенсацію в ЗМІ в липні цього року. Він вирішив побудувати ковчег аналогічний біблійному.

Зараз "Ной з Голландії" закінчує роботу над своїм епічним кораблем, розміри якого становлять 150м в довжину, 15м у висоту і 25 м у ширину. На борту в нього навіть є справжні тварини.


Зараз ви читаєте новину «Зварювальник з Китаю будує "Ноїв ковчег" із нафтових цистерн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути