середа, 23 вересня 2009 15:57

Зварич програв перший судовий позов львівській газеті

Зварич програв перший судовий позов львівській газеті

Сьогодні, 23 вересня, Франківський районний суд закрив справу за позовом екс-судді Львівського апеляційного адмінсуду Ігоря Зварича до газети "Експрес". Суд виніс рішення на користь журналістів. Про це повідомили в юридичному відділі ТОВ "Видавнича група "Експрес".

Судовий позов екс-суддя Зварич подав на газету за образу своєї честі та гідності. Проте, як відзначив юрист Олексій Малярчук, аргументи "Експреса" були переконливими, адже "Зварич вимагав спростувати інформацію, яка навіть не з"являлася на сторінках "Експреса", а була зовсім в інших виданнях". Суддя Зварич за образу честі і гідності вимагав від "Експреса" компенсацію у розмірі 50 тис. грн.

Нагадаємо, що екс-суддя Львівського апеляційного адмінсуду також подав судові позови газеті "Високий Замок", київським виданням "Сегодня" та "Факти". За станом на кінець серпня у Франківському районному суді Львова на розгляді знаходилося 30 позовів до мас-медіа, журналістів, працівників Генпрокуратури та Президента України від екс-судді Ігоря Зварича.

ЗІК

Зараз ви читаєте новину «Зварич програв перший судовий позов львівській газеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути