четвер, 20 лютого 2014 06:39

Журналіста В'ячеслава Веремія планують поховати цієї п'ятниці

Журналіста В'ячеслава Веремія планують поховати цієї п'ятниці

Журналіста В'ячеслава Веремія, якого застрелили із вогнепальної зброї у центрі Києва, планують поховати цієї п'ятниці на Лісовому кладовищі столиці.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла редактор відділу "Новини" газети "Вести" Марина Петик. Веремій працював у її відділі.

"Поховати В'ячеслава Веремія планують цієї п'ятниці на Лісовому кладовищі. Це не остаточна дата. Міліція порушила кримінальну справу і дата похорону залежить відформальностей", - сказала вона. 

"Зараз тіло В'ячеслава знаходиться в морзі. Сьогодні робили розтин і судмедекспертизу", - додала вона.

Нагадаємо, що В'ячеслав Веремій помер вчора вранці у лікарні швидкої допомоги.

"Близько 12 ночі він вийшов з редакції. Я поїхала додому на своїй машині, а він разом з нашим ІТ-спеціалістом Олексієм Лимаренком сіли в таксі. Слава був веселим, нічого поганого не передчував. За 20 хвилин після цього мені подзвонила його дружина Світлана і сказала: "Щось сталося. Слава не відповідає на дзвінки". Славу ми знайшли у лікарні швидкої допомоги. Його привезли туди із вогнепальним пораненням у передпліччя. Коли приїхали, лікарі вже робили йому операцію. Казали: "Він у дуже тяжкому стані. Моліться". А за кілька годин повідомили про його смерть", - розповіла Марина.

"18 лютого В'ячеслав вперше вийшов на роботу після лікарняного. Рівно місяць тому під час сутичок на Грушевського він отримав травму ока. Коли вийшов на роботу, ми жартували: "Тепер тебе вже нікуди не відпустимо. Ніяких завдань на Майдані. Сиди в офісі і по телефону працюй". Весь день Слава провів в офісі", - додала вона.

Зараз ви читаєте новину «Журналіста В'ячеслава Веремія планують поховати цієї п'ятниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути