Ексклюзиви
четвер, 06 серпня 2009 16:49

Журналіст розказав про жахливі та огидні розмови Берлусконі

Журналіст розказав про жахливі та огидні розмови Берлусконі
Скандал навколо прем"єр-міністра Італії Сильвіо Берлусконі може отримати подальше продовження. Відомий політик і журналіст Паоло Гуццанті - колишній прихильник Берлусконі - звинуватив главу уряду в сексуальних стосунках з неназваними високопоставленими персонами.

У своєму блозі депутат Гуццанті посилається на прослухані телефонні розмови Берлусконі, записи яких були зроблені, а потім знищені слідчими органами Італії. При цьому він заявляє, що сам не слухав ці записи, але їхній зміст йому детально переказали "серйозні особи, які належать до правоцентристських кіл".

Гуццанті не називає жодних імен і не розкриває повного змісту прослушок, обмежившись зауваженням, що йшлось про жахливі речі і що подробиці розмов були огидні. Він повідомив також, що у разі інтересу з боку компетентних органів готовий розповісти про всі деталі даної справи і назвати прізвища тих, від кого він отримав скандальні відомості.

Гуццанті також повідомляє, що президент Італії Джорджо Наполітано закликав ЗМІ не друкувати компрометуючу інформацію про Берлусконі і ці дані так і не з"явилися в пресі. Канцелярія глави італійської держави в спеціальній заяві спростувала ствердження Гуццанті, назвавши їх інсинуаціями.

Особисте життя Берлусконі опинилося в центрі уваги преси після того, як в травні 2009 року його дружина подала прохання на розлучення. Вероніка Ларіо, яка прожила з Берлусконі 19 років, звинувачувала чоловіка в некоректних стосунках з молодою дівчиною.

Потім з"явилися фотографії голих і напіводягнених людей на віллі прем"єра, а повія Патриція Д"Аддаріо зробила серію сенсаційних заяв. Вона стверджувала, що провела з главою уряду ніч і має в своєму розпорядженні відеозапис зі спальні Берлусконі і аудіозаписи, зроблені під час їхньої інтимної близькості. Повія також відзначала, що за сексуальні послуги Берлусконі обіцяв їй місце в Європарламенті.

Коментуючи скандал, що розвивається, Берлусконі відзначав, що навколо багато красивих жінок, а він не святий.

Національні ЗМІ називають Берлусконі італійським секс-гейтом, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Журналіст розказав про жахливі та огидні розмови Берлусконі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути