четвер, 07 липня 2022 07:09

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ знищили російську ДРГ і успішно відбили штурм ворога на півдні

ЗСУ знищили російську ДРГ і успішно відбили штурм ворога на півдні
У районі Добрянки воїни України майже повністю знищили диверсійно-розвідувальну групу противника та успішно відбили ворожий штурм. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На Південнобузькому напрямку російські військові зосередили зусилля на недопущенні просування підрозділів Сил оборони України.

Окупанти вели обстріли із мінометів, танків, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Лимани, Посад-Покровське, Прибузьке, Мирне, Котляреве та Благодатне, повідомили вранці 7 липня в Генеральному штабі Збройних сил України.

"У районі Добрянки наші воїни майже повністю знищили диверсійно-розвідувальну групу противника й успішно відбили ворожий штурм ворога, що послідував за цим", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У морі знайшли бомбардувальник, який займався розвідкою

В акваторії Чорного та Азовського морів загарбники утримують у готовності до завдання ракетних ударів по об'єктах інфраструктури на території України чотири носії крилатих ракет морського базування типу "Калібр".

"Наші ракетно-артилерійські й авіаційні підрозділи на визначених напрямках продовжують бити по опорних пунктах, місцях зосередження та складах противника", – звітує Генштаб.

У підрозділах російських окупантів - тотальне пияцтво. Терористів деморалізує примусова мобілізація в тимчасово окупованих районах Донецької та Луганської областей. На Південнобузькому напрямку загарбники намагаються утримати зайняті рубежі. Українські війська продовжують стійко тримати оборону на всіх напрямках і завдавати суттєвих втрат противнику.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ знищили російську ДРГ і успішно відбили штурм ворога на півдні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути