Ексклюзиви
пʼятниця, 20 липня 2018 08:00

"Зроблю все, щоб Україна була єдиною" - ненависник "хохлів" записав публічне звернення

"Зроблю все, щоб Україна була єдиною" - ненависник "хохлів" записав публічне звернення
Юрій Островський, який побив журналіста в Кривому Розі та публічно обізвав українців, вибачився на камеру. Фото: styler.rbc.ua

Громадські активісти відшукали скандального охоронця Юрія Островського та змусили вибачитися на камеру державною мовою. Раніше чоловік побив журналіста в Кривому Розі та публічно обізвав українців.

"Небайдужі люди знайшли Островського, який зранку обміняв велику суму гривень у російські рублі, сів в автомобіль, взяв курс на південь і вже майже досягнув адмінкордону з окупованим Кримом. Але там сценарій почав розвиватися у неочікуваному напрямку", - пише у Facebook KomandaUsova.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вдарили кастетом та зламали щелепу: в партійному офісі побили журналіста

Островський сказав, що визнав провину та пообіцяв поважати свою державу. Чоловік повернувся до Кривого Рогу, де буде співпрацювати з слідством та понесе покарання за вчинок.

18 липня в Кривому Розі на Дніпропетровщині на території депо швидкісного трамвая чоловік, який представився журналістам заступником начальника охорони КП "Швидкісний трамвай", вдарив кореспондента "Першого Криворізького" по обличчю. "Ты смотри, б****, как вы сука, хохлы, ох***ли... Да, я русский бл****", - вигукнув чоловік, який представився заступником начальника охорони швидкісного Юрієм Островським, після чого вдарив кореспондента.

Зараз ви читаєте новину «"Зроблю все, щоб Україна була єдиною" - ненависник "хохлів" записав публічне звернення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути