середа, 27 липня 2011 11:06

Золоті рибки прожили 134 дні без їжі після землетрусу в Новій Зеландії

Золоті рибки прожили 134 дні без їжі після землетрусу в Новій Зеландії

Дві маленькі, але витривалі, золоті рибки лишилися живими після руйнівного землетрусу в лютому цього року в місті Крайстчерч (місто на Південному острові Нової Зеландії), в результаті якого загинула181 людина.

Рибки, Шеггі і Дафна (Shaggy і Daphne) провели чотири з половиною місяці - 134 дні - закриті у великій посудині в центрі міста. Їх ніхто не годував і, тим більше, не міняв фільтр з водою до того моменту, поки вони не були врятовані.

На щастя для рибок, вони жили у великому 26-літровому акваріумі і, можливо, знаходили деякі живильні речовини з водоростей, що росли на стінах посудини.

"Це, звичайно, неймовірна історія. Я б не подумав, що рибка може вижити самостійно протягом чотирьох місяців", - сказав Пол Кларксон, опікун Акваріума Монтерей Бей (Monterey Bay Aquarium) в ??Каліфорнії. - "Виявляється, золоті рибки - дуже витривалі".

Він зазначив, що, можливо, одна з водоростей в акваріумі допомогла зберегти воду чистою, що й підтримувало життєдіяльність рибок.

Зараз ви читаєте новину «Золоті рибки прожили 134 дні без їжі після землетрусу в Новій Зеландії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути