Ексклюзиви
вівторок, 05 серпня 2008 12:28

Знаменита плавчиня знялася для журналу FHM (ФОТО)
5

Знаменита 19-річна австралійська плавчиха Стефані Райс знов засвітилася на фото. Цього разу знімки зроблені професійним фотографом для останнього австралійського номера журналу для чоловіків FHM.

У квітні, нагадаємо, в одній з соціальних мереж в інтернеті з"явилися її відверті фотографії у вельми фривольно-хуліганському образі: на пару ще з однією дівчиною Стефані з"явилася у формі поліцейської в цікавих ракурсах.

Райс братиме участь в пекінській Олімпіаді, і багато представників спортивної громадськості та ЗМІ Австралії виявилися вельми незадоволеними останніми фотосесіями. Багато хто звинуватив талановиту спортсменку в публічному стриптизі. Проте на кадрах добре видно, що ні про який стриптиз мови бути не може - вона одягнена, що достатньо незвично для концепції чоловічого журналу. Мабуть, навіть її купальний костюм на Іграх виглядатиме відвертіше.

"Експерти впевнені, що, виставляючи на показ свої вульгарні фотографії, Райс ризикує хорошим виступом на Іграх", - пише TheDailyTelegraph.

Газета.Ру

Зараз ви читаєте новину «Знаменита плавчиня знялася для журналу FHM (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути