понеділок, 26 липня 2010 13:20

Змії та павуки покусали чотирьох українців

Змії та павуки покусали чотирьох українців

У Херсонській області двоє людей госпіталізовано після укусів отруйних змій, ще двоє постраждали від укусів отруйних павуків.

Як повідомило сьогодні Головне управління МНС в області, 24 липня в реанімаційне відділення Каховської районної лікарні госпіталізовано 59-річного жителя села Ново-Кам'янка з діагнозом "укус гадюки за ліву стопу".

23 липня в реанімаційне відділення Чаплинської районної лікарні був доставлений 14-річний хлопець з села Жовтневе цього ж району з діагнозом "укус гадюки степової". Змія вкусила підлітка в полі під час випасу худоби. Потерпілий у стані середньої тяжкості перебуває в реанімації лікарні.

Також в МНС поінформували, що 23 липня в Суворовському районі Херсона на 5-му км Миколаївського шосе в кафе "Місце зустрічі" каракурт вкусив за ліву руку 22-річну жінку, мешканку села Подо-Калинівка Цюрупинського району. Постраждала була доставлена в реанімаційне відділення обласної лікарні. В даний час вона перебуває в стані середньої тяжкості.

Крім того, 25 липня в Новотроїцьку районну лікарню потрапив 19-річний житель села Сивашка цього ж району з діагнозом "алергічна реакція на укус павука". У цьому випадку різновид павука не встановлено. Потерпілий госпіталізований в реанімаційне відділення лікарні.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Змії та павуки покусали чотирьох українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути