вівторок, 20 квітня 2010 15:03

ЗМІ опублікували ФОТО спадкоємця Кім Чен Іра

 
Північнокорейська центральна газета Нодон сінмун опублікувала фотографію Кім Чен Уна, можливого спадкоємця нинішнього керівника країни Кім Чен Іра.

За даними видання, на фотографії батько Кім Чен Ір і його молодший син Кім Чен Ун зображені під час відвідування сталеливарної фабрики. Це перша фотографія Кім Чен Уна в північнокорейському виданні.
Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що Кім Чен Ір призначив свого молодшого сина керівником Служби державної безпеки, яка підпорядковується безпосередньо главі держави і здійснює функції таємної поліції та служби зовнішньої розвідки.

Крім того в червні минулого року японська газета Асахі з посиланням на північнокорейські джерела повідомила, що Кім Чен Ун відвідав Пекін у якості спеціального посланника і був безпосередньо представлений керівництву Китаю як майбутній спадкоємець політичної влади свого батька. За даними південнокорейської преси, Кім Чен Ун отримав титул Блискучий товариш.

За даними ЗМІ, Кім Чен Уну зараз 26 років, він народився від третьої дружини північнокорейського керівника на ім"я Ко Ен Хі, яка померла в 2004 році у віці 51 рік. Вона також є матір"ю середнього сина Кім Чен Іра - Кім Чен Чхоль. Перед смертю До Ен Хі державні ЗМІ назвали її "поважною матір"ю", що, на думку аналітиків, свідчило про майбутнє призначення одного з її синів лідером Північної Кореї.
Интерфакс
Зараз ви читаєте новину «ЗМІ опублікували ФОТО спадкоємця Кім Чен Іра ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути