понеділок, 11 серпня 2008 13:22

ЗМІ Грузії: "Росія оголошує війну всьому світу"

В той час, коли весь світ прагне розрядити обстановку в Грузії, в якій за твердженням Росії, зацікавлена і вона сама, коли посланники десятків країн знаходяться в Грузії, в небі над Грузією літають декілька десятків російських бомбардувальників, які бомблять мирні міста Грузії.

Бомбові удари завдаються так само на дитячі об"єкти. У Верхній Абхазії днями бомбардуванню піддалися школа і дитячий комплексний стадіон, сьогодні вранці бомбова атака була здійснена на дитячий літній табір "Патріот" розташований в Селі Ганмухурі Зугдідського району. Кілька днів тому авіаударами були розрушені житлові корпуси в місті Горі.

До 11 годин вже який раз було атаковано місто Горі. Мабуть, місто розплачується за свого уродженця "отця всіх народів" Сталіна, який і самій Грузії приніс немало бід.

Сьогодні вранці кілька разів російською авіацією було атаковано місто Сенаки. Бомбилися житлові райони міста. Удосвіта були атаковані прикордонні з Туреччиною території Грузії.

Сьогодні удосвіта було здійснено бомбардування Тбілісі. Снаряди впали на гору Махата. Нагадаємо, що на цій горі знаходяться засоби стеження цивільного міжнародного аеропорту Тбілісі. Цим актом російська сторона намагається вивести з ладу функціонування аеропорту, тим самим перешкоджати приїзду до Грузії міжнародних дипломатів.

Нагадаємо, що вже другий день, не дивлячись на односторонньо оголошене Грузією припинення вогню і виведення озброєних сил із зони конфлікту, РФ продовжує завдавати ударів по всій території Грузії. Міжнародне співтовариство повинне удатися до крайніх заходів, щоб зупинити Росію.

Своїми діями Росія практично оголошує війну всьому світу. Пора міжнародному співтовариству узятися за справу і переглянути свої відносини до країни з "суверенною демократією", повідомляє Грузия-Онлайн.

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ Грузії: "Росія оголошує війну всьому світу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути