четвер, 28 січня 2010 13:04

Злодій намагався задушити 11-річну дитину, яка стала свідком злочину

Злодій намагався задушити 11-річну дитину, яка стала свідком злочину

У Новомосковську співробітники правоохоронних органів затримали місцевого жителя, який спочатку пограбував сусідку по будинку, а потім мало не вбив її дочку.

Як повідомляє ГУ МВС України в Дніпропетровській області, 26 січня до співробітників Новомосковського міського відділу міліції звернулася 36-річна жінка. Заявниця повідомила про те, що її дочка спочатку стала свідком злочину, а потім мало не позбулася життя.

З"ясувалося, що вранці того ж дня, скориставшись відсутністю господині, злочинець вирішив розбагатіти за її рахунок. Розбив вікно, заліз в кімнату, але зміг розжитися тільки недорогим мобільним телефоном і 50-ти гривнами.

На біду, вдома якраз знаходилася дочка господині. Весь час, поки сусід шукав здобич, дівчинка ховалася. Та все ж якось видала свою присутність. Тоді чоловік спробував задушити її подушкою, але, на щастя, дівчинка змогла вирватися і втекти. Зараз її життю і фізичному здоров"ю нічого не загрожує, а ось наслідки перенесеного стресу доведеться викорінювати ще дуже довго.

"Це дуже серйозна травма навіть для психіки, що окріпнула, дорослого, що вже говорити про дитину, - коментує психолог Юлія Сивцова. - Зараз дівчинці у жодному випадку не можна залишитися без підтримки батьків, інакше проблем з психологічним здоров"ям не уникнути".

Що до злочинця, він затриманий. 22-річному хлопцеві, який уже мав раніше судимість, доведеться відповідати по закону. Слідчі Новомосковського міського відділу міліції вирішують питання про порушення кримінальної справи.

За матеріалом Комсомольская правда в Украине

Зараз ви читаєте новину «Злодій намагався задушити 11-річну дитину, яка стала свідком злочину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути