четвер, 30 вересня 2010 17:59

Злива і вітер паралізувала Маріуполь (ФОТО)
6

30 вересня на Маріуполь надійшов Балканський циклон. Після 10-ї ранку почалась злива. Потужність вітру сягала 25 метрів за секунду.

В управлінні з громадянської безпеки Маріупольської міськради повідомили, що поки що надзвичайних ситуацій не було. Зараз працівники управління об"їжджають місто з метою виявлення проблемних ділянок.

Місцеві мешканці хвилювались через прогнози синоптиків.

"Кажуть, ввечері вітер посилиться. І дощ сильніше піде. Що ж то буде? І так по вулиці не пройдеш. Води по коліно, зверху ллє, як з відра. І вітер парасольки загинає доверху. В кого слабенькі, ламаються зразу. Деякий транспорт стоїть. А інший ледь-ледь їде", - скаржилась Лариса Антоненко, що мешкає в центрі міста.

Працівники "Зеленбуду" постійно прочищали зливові системи. Але вода все одно не встигала стікати. На вулицях рух транспорту уповільнений.

Почастішали випадки обриву ліній електропередач. За словами начальника міської аварійно-рятувальної станції Олександра Татая, вихід у море заборонений.

"Шквальний вітер, хвиля йде до п"яти метрів. Який там вихід? Шторм розігрався не на жарт. Ми стали на добове чергування. Поки негода не вщухне, будемо на роботі. Чув, що прибережні селища біля Маріуполя дуже заливає", - зазначив він.

Всі оперативні служби Маріуполя переведені на посилений режим добового чергування.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Злива і вітер паралізувала Маріуполь (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути