Ексклюзиви
середа, 21 квітня 2010 11:36

Зйомки наступної бондіани заморозили

Зйомки наступної бондіани заморозили

Продюсери бондіани заявили про те, що робота над 23-м фільмом про агента 007 припинена на невизначений термін. Продюсери Майкл Уілсон та Барбара Брокколі з компанії EON Productions назвали причиною заморожування проекту невпевненість в майбутньому студії Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), що займається дистрибуцією картини в світі.

Минулого року MGM була виставлена на продаж. Студія не зуміла розплатитися з боргами у розмірі 3,7 млрд доларів. Проте покупця так і не знайшлося. Як заявили в EON Productions, нездатність MGM завершити операцію з продажу стала причиною зупинки роботи над новою серією бондіани.

Франшиза про Бонда вважається щонайдовшою в історії кіно: перший фільм був випущений на екрани в 1962 році. Брокколі та Уілсон очолили виробництво в 1995 році і відтоді випустили шість комерційно успішних стрічок серіалу, включаючи останню - "Квант милосердя". Чи поновляться коли-небудь роботи над проектом, на сьогоднішній момент продюсери сказати не можуть.

Звістка про припинення роботи над новим фільмом про Бонда - погані новини не тільки для фанатів 007, але і для британської кіноіндустрії: бондіана традиційно знімалася на студії Pinewood і приносила економіці країни мільйони.

Робочою назвою фільму було "Бонд 23". Передбачалося, що реліз картини відбудеться в 2011 або 2012 року з режисером Семом Мендесом біля керма і Деніелом Крейгом в головній ролі. Актор сказав, що не втрачає віри в продюсерів фільму і сподівається на швидке відновлення роботи над проектом.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Зйомки наступної бондіани заморозили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути