неділя, 17 березня 2024 13:05

Життя нагадуватиме суцільне свято - кому зірки пророкують безхмарне майбутнє

Життя нагадуватиме суцільне свято - кому зірки пророкують безхмарне майбутнє
Субота принесе багато метушні. Неділя стане днем порозуміння й примирення. Фото: pixabay.com

У вихідні 16-17 березня по-новому глянете на своє життя та оточення. Не поспішайте з висновками та рішеннями. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Відпочити й зайнятися улюбленими справами краще в неділю, - говорить астрологиня. - Субота буде днем великої метушні. Багато дрібних нагальних проблем потрібно буде розв'язати саме в суботу. Потребуватимуть уваги старші члени родини. Підтримайте їх. Турбуватимуть непорозуміння між дітьми. Можуть нагадати про себе старі конфлікти з сусідами. Майте терпіння. Не розповсюджуйте чутки. Говоріть правду. Неділя стане днем порозуміння й примирення. Організм потребуватиме більше вологи. Приймайте ванну. Відвідайте басейн. Зірки пророкують безхмарне майбутнє Тельцям, Терезам, Скорпіонам і Водоліям. Ваше життя нагадуватиме суцільне свято".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Беріться за справи, на які раніше бракувало сміливості. Цікаві пропозиції надійдуть у суботу. Розсилайте резюме. Високооплачувану роботу запропонують за кордоном.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Триває ваш зірковий час. Опинятиметеся у потрібному місці в потрібний час. Говоріть компліменти батькам і друзям. Не приховуйте своїх почуттів до коханих.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не варто обирати дорогі аксесуари і розпочинати ремонт в оселі. Уникайте кредитів. Годі ревнувати коханих до їхніх друзів. Кожен має право на особистий простір. У їхній вірності можете не сумніватися.

Рак (22 червня - 22 липня)

Хронічна втома має насторожити. Не беріть робити на вихідні. Краще сходіть на побачення чи влаштуйте пікнік із друзями.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Лінощі – ваш ворог. Якщо проведете цей час на дивані чи лежаку, не зумієте заробити вдосталь коштів. А це один із тижнів, що годують цілий рік.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Пам'ятайте, що скупий платить двічі. Не економте, коли обираєте техніку чи авто. Годі ігнорувати потреби коханих. Відгукніться на їхнє прохання про допомогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До чиєї кишені гроші потечуть рікою - фінансовий гороскоп на березень

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Зараз маєте шанс зустріти неймовірну людину. Це будуть особливі стосунки, які нагадають, що таке любов і довіра.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Присвятіть вихідні спілкуванню з людьми, які вам дорогі та цікаві. Оберіть для цього затишну сімейну атмосферу. Не варто планувати вечірку у суботу. Самі ж її зіпсуєте. Відмовтеся від алкоголю. Нагадають про себе болі у шлунку.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Уваги потребуватимуть рідні. Це не дасть можливості повноцінно присвятити себе роботі. Ставтеся спокійно до знахідок. Доля перевірятиме вас на порядність. Не привласнюйте собі те, що вам не належить. Спробуйте знайти власника.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Побудьте деякий час у тіні. Ситуація зміниться на краще з наступного тижня. Грошей у кишені стане більше. Сімейна атмосфера налагодиться. Але у суботу ви залюбки втечете з дому, аби відпочити.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Будьте готові ризикувати і робити те, чого не доводилося раніше. Ефективність роботи залежатиме від вашого самопочуття. Насолоджуйтеся весняною погодою, більше гуляйте. Це підніме настрій і допоможе бути продуктивнішими. Заробітки зростають. Успіхи чекають на тих, хто цими вихідними запустить власну справу.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Вашій працездатності можна тільки позаздрити. Навколо буде чимало однодумців, готових підтримати і допомогти втілити ваші плани в життя. Розкриєте у собі додаткові таланти. Неділю присвятіть відпочинку.

Астрологиня вразила прогнозом на тиждень з 11 по 17 березня. Дізнайтеся першими, яким знакам пощастить стати успішними та багатими.

Зараз ви читаєте новину «Життя нагадуватиме суцільне свято - кому зірки пророкують безхмарне майбутнє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути