Ексклюзиви
четвер, 22 серпня 2024 09:10

Житимуть на широку ногу: астрологиня назвала знаки, які багатітимуть щогодини

Житимуть на широку ногу: астрологиня назвала знаки, які багатітимуть щогодини
Тельці, Терези, Скорпіони і Водолії відчують, що можна заробити тут і тепер. Фото: pixabay.com

22 серпня доля усміхатиметься терплячим. Не розсіюйте свою увагу на проєкти, які можуть зачекати. Зосередьтеся на головному.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Багато хто позаздрить вашій фортуні, - говорить астрологиня. - Добро повертатиметься до вас сторицею. Грошей буде достатньо. Скористайтеся можливістю допомогти іншим. У сім'ях пануватиме гармонія. Плануйте спільний відпочинок, вирушайте разом за покупками. Тельці, Терези, Скорпіони і Водолії житимуть на широку ногу. Насолоджуйтеся результатами своєї праці. Вас щедро винагородять за старання. Ці чотири знаки відчують, що можна заробити тут і тепер. Вони багатітимуть щогодини".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Дорогі покупки здійсніть у кінці літа. Знижки приємно здивують. Кохані можуть віддалитися. Плануйте відпочинок без родичів. Інакше доведеться постійно догоджати їм.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Доведеться часто змінювати напрямок діяльності і підлаштовуватися під інших. Важко буде розрахувати свої витрати. Не ходіть по крамницях без потреби. Викинете гроші на вітер.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Атмосфера вдома буде напруженою. Відпочиньте з однодумцями. Самопочуття погіршуватиметься після заходу сонця. Вночі не варто сідати за кермо.

Рак (22 червня - 22 липня)

Проблеми відступлять, справи вирішуватимуться на вашу користь. Не шукайте пригод. Стосунки, які зав'яжуться цього дня, швидко розчарують. Постійно хотітиметься їсти. Не варто сідати на дієту. Прислухайтеся до свого організму.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Потрапите під залежність від партнерів по бізнесу. Контролюйте свої обіцянки. Вдало пройдуть подорожі та відрядження. Гроші надійдуть у вихідні. Не відкидайте пропозиції заробити.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Цього дня можна вирушати на пошуки пари. Реєструйтеся на сайтах знайомств, перегляньте оголошення шлюбних агентств. Вдало пройде перше побачення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Будуть у шоколаді: кого кінець літа озолотить наповну

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Напруженою буде розмова з родичами. Не афішуйте їм свої наміри, відкладіть знайомство коханих з батьками. Не варто йти до косметолога. Вдалою буде нова стрижка.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Знаходитиметеся на перехресті. Ваші плани захочуть змінити партнери. Проігноруйте умовляння, щоб потім не шкодувати про це. Дослухайтеся до себе.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Через перевтому та звичку довіряти усім навколо ризикуєте потрапити під чужий вплив. Бізнес стане збитковим. Кишеня швидко порожнітиме. У вас можуть вимагати повернути старий борг. Вчасно повертайте кредити.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Вашій ініціативності можна позаздрити. Доленосним виявиться ранок. Самотні можуть зустріти свою половину. Кишеня буде повною. Гарно йтиме торгівля.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Четвер проведіть в атмосфері спокою. Прийняття доленосного рішень перенесіть на п'ятницю. Цього дня зможете домовитися і переконати кого завгодно. Обмежте вживання кави. Не втрачайте пильності за кермом.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Інтуїція не підведе. Частину заробленого заощаджуйте. Згодом це знадобиться, коли захочете придбати дім чи земельну ділянку. Доведеться підкоритися бажанням коханих. Це буде тільки на благо вам.

Протягом тижня з 19 по 25 серпня вдасться відшукати вихід з проблем, які гальмували вашу активність влітку. Астрологиня назвала чотири знаки, які притягуватимуть до себе гроші та успіх.

Зараз ви читаєте новину «Житимуть на широку ногу: астрологиня назвала знаки, які багатітимуть щогодини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути