вівторок, 22 квітня 2008 17:43

Жителів Арізони і Флориди налякали дивні вогні в небі (ФОТО)

Жителі відразу двох північноамериканських штатів 21 квітня 2008 року відмітили в нічному небі підозрілі вогні. Про загадкові небесні об"єкти повідомляють, зокрема, жителі містечка Флориди Сент-Августин (St. Augustine) і мешканці долини Дір (DeerValley), розташованої на північ від Фінікса в штаті Арізона.

За словами очевидців, близько 9 вечора за місцевим часом в небі з"явилися чотири-п"ять червоних куль, які пересувалися на одній швидкості. NBC уточнює, що схожі об"єкти, також близько 9 вечора за місцевим часом, бачили навіть в Німеччині.

У Арізоні представники авіабази Люк (LukeAirForceBase) стверджують, що ніяких літаків в районі події у вказаний очевидцями час не пролітало. Представники місцевого аеропорту DeerValleyPhoenixAirport стверджують, що пілоти літаків не бачили у той час в небі нічого незвичайного.

Коментарів від авіаторів з Флоріди поки не поступало.

Відзначимо, що останній раз в Арізоні дивні вогні в небі спостерігалися більше 11 років тому. 13 березня 1997 року жителі околиць Фіникса побачили декілька об"єктів, пересувалися по небу. Уфологи вважають, що того дня жителі штату могли стати свідками польоту НЛО над територією США, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Жителів Арізони і Флориди налякали дивні вогні в небі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути