середа, 06 червня 2007 15:04

Житель США вимагає компенсацію за перманентну ерекцію

Житель Нью-Йорка Крістофер Вудс подав позов проти швейцарської фармацевтичної компанії Novartis, що випускає вітамінізований напій Boost Plus. Вудс вимагає компенсації за безперервну ерекцію, яка спіткала його після того, як він цей напій випив. У позові, поданому в понеділок, 29-річний Вудс стверджує, що купив банку напою ще три роки тому, і випив його. Наступного ранку він прокинувся "з ерекцією, яка не хотіла мене покидати".

Скільки молодій людині довелося мучитися, і що він за цей час встиг, не повідомляється, проте щоб вилікувати пріапізм - а саме так стан перманентної ерекції називається по-науковому, Вудсу довелося пройти через хірургічну операцію по введенню в пеніс спеціального шунта, за допомогою якого кров була переведена в інше місце. Окрім цього, пізніше нью-йоркцю довелося ще кілька разів звертатися до лікаря через небажану ерекцію, після чого йому була проведена операція часткової медичної закупорки артерій статевого члена; на думку медиків, така емболізація зменшує вірогідність виникнення ерекції. Сума позову не називається, повідомляє Газета.ru.


Зараз ви читаєте новину «Житель США вимагає компенсацію за перманентну ерекцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути