Ексклюзиви
субота, 02 лютого 2008 16:44

Зірки "Дому-2" Роман Трет"яков і Ольга Бузова розлучаються

Ольга Бузова і Роман Трет"яков завжди були однією з найпомітніших пар реаліті-шоу "Дом-2". І ось після декількох років відносин союз красивої блондинки з Санкт-Петербурга і жвавого хлопця з Таганрога опинився на межі краху.

Охолодження між закоханими почалося ще в серпні минулого року. Тоді Роман пішов з телебудівництва на невизначений термін за сімейними обставинами. На початку цього року хлопець збирався возз"єднатися з Бузовою в "Домі-2", але здається, передумав.

На думку Ольги, розлука негативно позначилася на їх почуттях. Рома навіть відмовився зустрічати з коханою Новий рік, і на канікули до Таїланду дівчині довелося їхати зі своєю сестрою.

Говорять, у Романа з"явилася дівчина поза проектом, тому він і не бачить більше сенсу повертатися в "Дом-2". Бузова у відсутності коханого теж не записалася в черниці. У білявої красуні з"явився прихильник на ім"я Александро Матераццо.

Хлопець прийшов на телебудівництво не так давно, але вже встиг зробити деякі кроки в підкоренні серця Бузової. Днями дівчина навіть з"їздила з новим знайомим на романтичне побачення. За власним визнанням Ольги, Александро їй цікавий.

Втім, про початок нового роману мови не йде. Ольга ще не розібралася в ситуації з Ромою Трет"яковим, повідомляє ter-a.com.

Зараз ви читаєте новину «Зірки "Дому-2" Роман Трет"яков і Ольга Бузова розлучаються». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути