Ексклюзиви
середа, 15 жовтня 2008 08:56

Зірка фільму "Таксі" задавив поліцейського (ФОТО)

 
Скандальний французький кіноактор Самі Насері, відомий завдяки виконанню ролі водія-лихача у фільмі "Таксі" і численних правопорушень, знову відзначився - виїжджаючи з підземної парковки, він збив жінку-поліцейського, яка отримала легкі удари, повідомляє РІА "Новости".

Під час перевірки документів Насері видав себе за свого брата, оскільки у самого актора давно відібрані права за водіння в нетверезому стані. За даними джерел в поліції, знаменитість була затримана за підозрою в "привласненні чужого імені". Перевірка на алкоголь, проте, дала негативний результат.

Згідно з першими результатами розслідування, водій виїжджав з підземної парковки поряд з посольством Іспанії в центрі Парижа, де проходив прийом, і збив поліцейського через неуважність.

Насері влітку цього року вийшов з в"язниці, де відбував 10-місячний термін за нанесення побоїв відвідувачеві одного з паризьких ресторанів в кінці 2005 року. До цього кіноактор неодноразово визнавався винним в хуліганстві, водінні в нетверезому стані, перевищенні швидкості та інших правопорушеннях. Суд також зобов"язав Насері пройти курс лікування від алкоголізму.

Зараз ви читаєте новину «Зірка фільму "Таксі" задавив поліцейського (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути