четвер, 18 січня 2007 11:28

Зірка "Бригади" Дмитро Дюжев йде в монастир

Відомий російський актор Дмитро Дюжев, який знявся у ролі Космоса в серіалі "Бригада", йде в монастир, залишаючи все своє майно Церкві.

Кілька років тому актор нарікав на те, що сучасна молодь зробила кумирів з бандитів, і зізнався: ще зі школи мріяв присвятити своє життя служінню Богу. Виявилось, що Дмитро дотримується всіх постів, не п"є і не палить.

Проте його батько, артист Астраханського театру юного глядача Петро Дюжев бачив сина виключно в акторській професії і відправив вчитися до Москви на платне відділення Державного інституту театрального мистецтва на курс Марка Захарова.

Після "Бригади", коли на Дюжева-молодшого обрушилася справжня слава, батько вирішив, що зробив для свого сина все, що міг, і на тлі сильної депресії у зв`язку зі смертю дочки наклав на себе руки. А через рік від серцевого нападу померла мати актора.

І ось зараз, як розповів отець Максим з астраханського приходу при кладовищі, де поховані батьки Дюжева, актор вирішив піти від світу цього.

"Діма признався мені, що, зігравши в "Острові", остаточно вирішив постригтися в ченці, – повідомив священнослужитель. – Мовляв, тільки в монастирі він відчуває себе по-справжньому спокійним і щасливим. Говорить, після прем"єри фільму "Втомлені сонцем-2" присвятить себе Церкві".

Сам Дюжев поки не хоче коментувати цю інформацію: за словами актора, благі справи треба робити тихо, пише "Комсомольська правда".

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Бригади" Дмитро Дюжев йде в монастир ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути