Ексклюзиви
вівторок, 14 вересня 2010 09:33

Жінка забила дитину шнуром від пилососа, бо та не слухалася

Жінка забила дитину шнуром від пилососа, бо та не слухалася
На Донеччині прийомна мати забила дитину до смерті.

5-річна дівчинка, яку рік тому забрали з дитячого будинку в родину, померла в реанімації. Її молодша трирічна сестричка із забиттями та синцями - у лікарні. 44-річна мати – під слідством. Міліція з"ясовує обставини, за яких діти могли зазнати таких травм.

5-річну Настю привезли до реанімації, коли вона вже ледве дихала. Медики розповідають, її тіло нагадувало величезний синець, коліна були стерті майже до кістки.

Марія Орлова – лікар прийомного відділення – розповідає про стан дівчинки: "Численні рани, тупа травма живота, забій головного мозку, струс мозку під питанням і серцева недостатність.

Лікарі відразу викликали міліцію. Правоохоронцям мати зізналася: била дитину, бо та не слухалася. Ставила дівчинку на коліна на гречку, била шнуром від пилососа і палицею по руках і голові.

Молодшу сестричку Насті – трирічну Аллу дільничний педіатр теж доправила до лікарні. Її тіло також укрите синцями та забиттями.

У дитбудинку, де виховували дівчат до прийомної родини, у жахливу поведінку матері не вірять. Кажуть, за півроку до призначення опікунства жінка поводилась, як турботлива матуся.

Ніна Борисенко – директор дитячого будинку "Проліски" м.Макіївка стверджує, що у неї навіть сумнів не виникало, чи віддавати дітей. Добра, лагідна жінка, яка знає, навіщо їй ці діти потрібні.

За висновками судмедекспертизи, старша названа дочка померла від зараження крові. Молодша прийомна дочка повернеться до дитячого будинку. Правоохоронці кажуть, найімовірніше, за невиконання батьківських обов"язків названа мати дістане покарання до 5-ти років позбавлення волі.

Як повідомлялося, 45-річна француженка убила щонайменше вісьмох власних новонароджених дітей. 29 липня поліція відкопала їхні рештки. Домінік загрожує до 15 років в"язниці. Жінка вагою 130 кг ніколи не мала вигляд вагітної. Із 1988-го по 2007-й народжувала таємно й закопувала немовлят біля дому.


ТСН
Зараз ви читаєте новину «Жінка забила дитину шнуром від пилососа, бо та не слухалася». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути