Ексклюзиви
четвер, 03 травня 2007 13:10

Жертва виплигнула з вікна, рятуючись від гвалтівника

У ізраїльському місті Хайфа 22-річна дівчина виплигнула з вікна третього поверху, рятуючись від насильника. Протягом двох тижнів жертва злочинця знаходилася без свідомості в лікарні, тому поліцейські вважали, що дівчина просто спробувала накласти на себе руки таким чином.

Проте після того, як днями дівчина прокинулася, вона розповіла, що насправді рятувалася від насильника, який замкнув її в квартирі.

За словами молодої мешканки Тель-Авіва, вона познайомилася з 40-річним насильником в одному з кафе Хайфи. Після приємної бесіди вона погодилася поїхати з ним в його квартиру.

Коли ж пара прибула на місце, чоловік несподівано замкнув двері і напав на свою жертву. Він побив її сокирою, після чого почав гвалтувати. В результаті нещасній жертві після тривалої боротьби з насильником вдалося дістатися до вікна і виплигнути.

Господар квартири викликав бригаду "швидкої допомоги" і розповів, що дівчина викинулася з вікна його квартири, не пояснивши причин, повідомляє.

Протягом двох тижнів жертва знаходилася в лікарні у важкому стані, без свідомості. Після того, як дівчина прокинулася, поліція негайно почала кримінальне розслідування. Чоловік був затриманий. Поки він заперечує свою провину, стверджуючи, що займався з дівчиною сексом з обопільної згоди, повідомляє Newsru.co.il.
Зараз ви читаєте новину «Жертва виплигнула з вікна, рятуючись від гвалтівника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути