неділя, 20 червня 2021 04:46

Жінку, яка заявила, що народила 10 дітей, запідозрили в брехні. В лікарні немовлят немає

Жінку, яка заявила, що народила 10 дітей, запідозрили в брехні. В лікарні немовлят немає
Жінка, яка заявила, що народила 10 дітей, швидше за все збрехала. Фото: Reuters

Міністерство охорони здоров'я Південної Африки заявило, що інформація про те, що 37-річна мешканка країни Госіаме Тамара Сітхоле народила в червні відразу 10 дітей, не підтвердилася.

Її чоловік раніше теж говорив, що це фейк. Місцезнаходження немовлят так і не вдалося встановити, повідомляє видання The South African.

Були матеріали, де розповідалося, що Сітхоле в лікарні утримують примусово, а сама вона прикута до ліжка наручниками і недоїдає.

"Ми дуже серйозно поставилися до цих звинувачень, висунутих проти уряду і медичних працівників. Результати попереднього розслідування ще раз підтвердили, що в лікарні не було 10 дітей. Не може бути, щоб народилося 10 або 8 немовлят, а ніяких доказів їх перебування або існування не встановлено", - повідомили в Міністерстві охорони здоров'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка народила одразу дев'ять дітей

8 червня ЗМІ повідомили, що 37-річна Госіаме Тамара Сітхоле з південно-африканської провінції Гаутенг народила відразу 10 дітей. Зокрема, мова йшла про сім хлопчиків і трьох дівчаток. Якби інформація підтвердилася, жінка могла б стати світовою рекордсменкою.

Однак уже через кілька днів її чоловік Тебохо Цотеці заявив, що не бачив немовлят і думає, що насправді дітей не існує. Він говорив, що намагався побачити її кілька разів, але Сітхоле відмовлялася розповідати про своє місцезнаходження.

Зараз ви читаєте новину «Жінку, яка заявила, що народила 10 дітей, запідозрили в брехні. В лікарні немовлят немає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути