Ексклюзиви
неділя, 18 березня 2018 03:28

Жінка віддала заощаджені на смерть гроші на розвиток ресторану

Жінка віддала заощаджені на смерть гроші на розвиток ресторану
Надихнулася історією та відео ресторану в Івано-Франківську. Фото:kurs.if.ua

До проекту Urban Space 500 долучилась 89-річна пенсіонерка Теодозія Козій (бабця Дозя). Жінка надихнулася історією та відео Urban Space 100 в Івано-Франківську.

Проект Urban Space 500 реалізують у Києві. Він – франшиза від франківського громадського ресторану Urban Space 100, - про це пише "Тримай kurs".

Жінка має невеликий пай землі біля хати і хоче працювати. Саджає помідори, картоплю, кукурудзу. Вона давно зрозуміла, що садівництво – не найвигідніша справа. Але для неї це традиція.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поляк спалив герб України в каміні ресторану

"Щоб фінансово не навантажувати своїх дітей і внуків, я довгий час відкладала пенсію, щоб самостійно організувати ритуал свого похорону. Могила, хрест, місце на цвинтарі, ну і всякі похідні речі.Та повезло, що виховала прогресивних внуків, які сказали, що ті ритуали тепер не в тренді і що взагалі можна кремуватися за невеликі гроші, - розповідає Теодозія Козій. - То я вирішила вкласти свій капітал в щось, що триває і має сенс. І в тому сенсі найкращими порадниками виявилися мої ж внуки.
Я подивилася декілька відео про ресторан Urban Space 100, про плоди його праці в Івано-Франківську, пильно вивчила історію Іншої Освіти і вирішила, що це гідні люди і їм можна довірити свої заощадження. Взагалі, я вірю в проекти, які творять спільноти. Тому ми з двома внуками вирішили вкласти й свою лепту в справу, яка безперечно змінює Україну на краще".

До проекту Urban Space 500 вже долучилось 433 учасників та учасниць.

71-річна жінка опинилась в реанімації після нападу трьох собак породи алабай. Це сталося у курортному селі Санжейка Овідіопольського району Одеської області.Лікарі в місті Чорноморськ не змогли прооперувати постраждалу через складність травм.

Зараз ви читаєте новину «Жінка віддала заощаджені на смерть гроші на розвиток ресторану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути