Ексклюзиви
середа, 14 березня 2018 13:53

Три алабая пошматували пенсіонерку

Три алабая пошматували пенсіонерку
Собаки породи алабай покусали 71-річну пенсіонерку в селі Санжейка Овіждіопольського району Одеської області. Фото: fishki.net

71-річна жінка опинилась в реанімації після нападу трьох собак породи алабай. Це сталося у курортному селі Санжейка Овідіопольського району Одеської області.

Лікарі в місті Чорноморськ не змогли прооперувати постраждалу через складність травм, повідомляє chernomorsk.com.ua.

Жінка прийшла прибирати будинок по найму у одному з приватних дворів. Саме там на неї напали 3 алабая. Свідки стверджують, що від смерті пенсіонерку врятувала господарська вівчарка Ларі. Вона кинулася на алабаїв, але ті розірвали собаку.

Жінка встигла сховатись від тварин і намагалася додзвонитися господареві будинку. Коли чоловік приїхав, пси покусали і його. Рани незначні. Постраждалу госпіталізували до лікарні Чорноморська. Вона у тяжкому стані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мережу розвеселив кумедний пес із людським обличчям

"Ми викликали хірурга та анестезіолога з області. За їх рекомендації дотримуємося вичікувальної тактики, оперувати поки не можна. Випадок дуже важкий, нижні кінцівки все в здавленим ранах. Я з таким випадком ще не стикалася в своїй практиці ", - повідомила головний лікар Чорноморської лікарні Олена Кузарі.

За словами свідків, собаки вирвалися з вольєру в сусідньому дворі і накинулися на жінку у дворі будинку.

"Бідолаха несамовито кричала, кликала на допомогу. Собаки хапали її за ноги, намагалися покусати обличчя... Вона, як могла, закривала його руками, тому саме руки так серйозно постраждали. Ми викликали "швидку", - розповіла свідок.

Відкрито кримінальну справу за нанесення тяжких тілесних ушкоджень з необережності.

У мережі показали перше фото білого ведмежа, яке народилося в Миколаївському зоопарку наприкінці 2017 року. Світлину опублікував на своїй сторінці в Facebook директор зоопарку Володимир Топчій. Стать ведмедика поки не знають, але вже вигадали ім'я на випадок, якщо він виявиться хлопчиком - Миколка.

Зараз ви читаєте новину «Три алабая пошматували пенсіонерку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути