вівторок, 18 листопада 2008 13:41

Дружина Саркозі торгує сумками по 100 євро

Дружина Саркозі торгує сумками по 100 євро
Паризький бутік Сolette в рамках добродійної акції продає сумочки, що носять ім"я першої леді Франції, за допомогою яких Карла Бруні-Саркозі планує створити нові робочі місця в Південно-африканській республіці.

Джутова сумочка кольорів південноафриканського прапора поступила в продаж 1 листопада. Товар, що потрапив на прилавок Colette прямо з ПАР, коштує рівно 100 євро.

Новинка поки не викликала ажіотажу - за два тижні французи викупили лише 20 сумочок. Зараз на інтернет-вітрині магазина напроти "сумочки Карли" (sac Carla) красується напис: "розпродано", проте постачання очікуються найближчим часом. Всього Colette планує продати 420 номерних сумок, повідомляє РІА "Новости".

Сама Карла Бруні вперше побачила цю сумочку в провінції Південно-африканської республіки під час своєї першої поїздки в країну в лютому цього року, де вона супроводжувала Ніколя Саркозі.

Сумочку їй подарували місцеві модельєри, а представники неурядової організації TownshipPartners підказали ідею зайнятися добродійністю. Як повідомляють французькі ЗМІ, вони запропонували продавати такі сумочки у Франції, а на виручені гроші створити невелике підприємство, де трудилися б на постійній основі десять людей.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Саркозі торгує сумками по 100 євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути