пʼятниця, 05 грудня 2008 12:52

Дружина Гордона Брауна хоче виглядати як Карла Бруні (ФОТО)

 
Британські ЗМІ викрили дружину прем"єр-міністра Гордона Брауна Сару в тому, що вона наслідує першу леді Франції Карлу Бруні-Саркозі в манері одягатися. Так, видання The Independent помістило на першу смугу фотографію Сари Браун в сірому костюмі і фіолетовому береті. Світські оглядачі визнали, що ансамбль нагадує стиль Карли Бруні під час нещодавніх появ на публіці.

Після однієї із зустрічей з Бруні влітку 2008 року Браун визнала, що не може змагатися з нею в умінні виглядати стильно.

Газета The Daily Mail відзначає, що берет Сари Браун, вочевидь, придбаний за 7 фунтів стерлінгів в магазині New Look, чудово поєднувався з фіолетовою краваткою глави уряду.

Журналісти нагадують, що Сара Браун завжди відрізнялася прихильністю до демократичних брендів, таких як H& M і TopShop і раніше була схильна обирати непомітні поєднання кольорів, на відміну від колишньої моделі Карли Бруні, яка відома умінням одягатися дорого і помітно, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Гордона Брауна хоче виглядати як Карла Бруні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути