Ексклюзиви
неділя, 09 травня 2021 17:19

Зеленський привітав із Днем матері та поділився знімком із дитинства

Зеленський привітав із Днем матері та поділився знімком із дитинства
Зеленський показав родинні світлини. Фото з Telegram Володимира Зеленського

Українки отримали привітання із Днем матері від президента Володимира Зеленського.

Мама – це найближча людина, яка завжди поруч – від народження й фактично під час усіх наших кроків, написав глава держави у Telegram.

"Коли тільки вчимося ходити, інших, цінних, коли ступаємо на шкільний поріг і коли залишаємо школу, крокуючи в доросле життя, а також важливих кроків - коли долаємо свій шлях до здобуття професії. Мама поруч під час щасливих кроків — коли ми вступаємо в шлюб, щоб іти у глибоку старість разом з коханою людиною, і під час хвилюючих кроків — коли ми встановлюємо рекорд, намотуючи кола під пологовим будинком в очікуванні народження малюка", - написав президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські зірки поділились святковими фото із матерями

Він вірить, що мама поруч навіть тоді, коли не поруч і має надзвичайну суперсилу. Її материнське серце за тисячі кілометрів відчуває, чи все добре.

"Мама не просто дає нам життя. Вона робить це життя безпечним, здоровим, комфортним, щасливим, цікавим, розвивальним, пізнавальним і, звісно, дуже-дуже смачним. Вона завжди вислухає, завжди зрозуміє, завжди пробачить, завжди знайде саме ті, дуже потрібні тобі слова, завжди в тебе вірить, і завжди тебе любить. І, мабуть, найщасливіша людина та, яка в житті знає двох найкращих мам. Свою маму. І маму своїх дітей. А отже, я впевнено можу сказати, що я – найщасливіша людина на землі! Завдяки вам, моя дорога матусю Риммо і моя люба дружино Олено. Обидві – Володимирівни. Обидві – безмежно кохані! Обидві – найкращі у світі", - написав він.

До Дня матері в Уманському художньому музеї відкрили виставку "Незламні". На фото - в національному вбрані жительки Умані, чиї сини або чоловіки загинули на російсько-українській війні. Також - учасниці бойових дій на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський привітав із Днем матері та поділився знімком із дитинства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути