середа, 12 березня 2008 12:29

Збільшені груди різко підвищили популярність Крістіни Агілери (ФОТО)

 
Крістіна Агілера різко піднялася вгору в списку найсексуальніших жінок від журналу FHM завдяки грудям, що збільшилися у зв"язку з вагітністю, повідомляє Press Association.
Після того, як місяць тому Крістіна вперше з"явилася на публіці після народження першої дитини, продемонструвавши свої пишні форми, її популярність різко зросла. За один лише минулий тиждень за неї проголосували 15 тис. людей.
Заступник головного редактора журналу Кріз Белл говорить: "Схоже, чоловікам більше не подобаються вагітні жінки, незалежно від того, наскільки вони красиві і знамениті. Проте багато голосів отримали ті, хто недавно стали матерямі. Чоловіків явно привертає пишнота форм після вагітності. Якщо поглянути на Агілеру, то зрозуміло чому".
Дійсно, переможниця минулого року Джесіка Альба опустилася в рейтингу, так само як це відбулося з іншими нині вагітними знаменитостями - Анджеліной Джолі, Наомі Уоттс і Ніколь Кідман.
Минулого року Крістіна Агілера зайняла в рейтингу найсексуальніших 14 місце. Цього року її положення стане відоме 24 квітня, коли FHM офіційно опублікує свій список, повідомляє ФАКТNEWS.
Зараз ви читаєте новину «Збільшені груди різко підвищили популярність Крістіни Агілери (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути