вівторок, 27 травня 2008 17:32

Завтра відбудеться тестування з біології

28 травня в Україні відбудеться зовнішнє тестування з біології. До участі в ньому зареєструвалися 83 тисячі 780 випускників шкіл поточного та попередніх років.

Тестування відбуватиметься одночасно на 356 пунктах тестування та триватиме 120 хвилин, повідомляє Інформаційний центр незалежного оцінювання.

76% учасників складатимуть тест українською мовою, 23,7% - російською. 0,3% учасників обрали інші мови - угорську, румунську та молдовську.

Проходження зовнішнього оцінювання з біології є обов"язковим для вступників на медичні спеціальності переважної більшості українських університетів.

Керівництво центрів оцінювання якості освіти просить учасників тестування дотримуватись правил проходження зовнішнього незалежного тестування, а саме - прийти вчасно з необхідними документами: запрошенням, паспортом або свідоцтвом про народження та довідкою зі школи з фотокарткою та стежити за часом для перенесення правильних відповідей у бланки, повідомляє Освiтнiй портал.

Зараз ви читаєте новину «Завтра відбудеться тестування з біології». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути