пʼятниця, 05 вересня 2008 16:31

Завтра Подкопаєва виступить на танцювальному "Євробаченні-2008" (ФОТО)
8

Завтра, 6 вересня, у Глазго, Великобританія, пройде танцювальне "Євробачення-2008".


Як повідомляє прес-служба конкурсу, усього у "Євробаченні-2008" беруть участь 14 танцювальних пар. Україну на ньому представляє олімпійська чемпіонка, переможниця проекту "Танці з зірками-2" Лілія Подкопаєва і професійний танцюрист Сергій Костецький.

Сьогодні у всіх пар - генеральна репетиція. Л. Подкопаєва і С. Костецький представлять на розсуд телеглядачів і журі конкурсу джайв, змішаний із рок-н-роллом та національним українським танцем.

У першій частині танцю нашої пари звучить музика, дуже схожа на пісню Руслани "Дикі танці". На думку організаторів танцювального конкурсу, використання пісні, яка стала переможцем "Євробачення-2004 ", є хорошим знаком, а українська пара може добитися того ж результату, що й співачка Руслана.

Уже три дні пари посилено репетирують свої танцювальні номери як у залах, так і на головній сцені, де завтра їм доведеться змагатися за титул переможця танцювального "Євробачення-2008".

Пара із Фінляндії - країни-переможниці торішнього танцювального "Євробачення" - Мікко Ашті та Марія Лунд для виступу на конкурсі вибрали Танго.

У Глазго не обійшлося без сюрпризів. Танцюрист з Азербайджану Ельдар Джафаров зробив своїй партнерці Ганні Сажиній пропозицію руки і серця. На що дівчина відповіла згодою, але за однієї умови – вона вийде заміж за свого партнера у тому випадку, якщо їхня пара переможе на танцювальному "Євробаченні".

Росію на конкурсі, як і в українській парі, представляють олімпійська чемпіонка і професійний танцюрист - Тетяна Навка і Олександр Литвиненко.

У їхньому конкурсному танці - суміші ча-ча-ча, самби, румби, пасодобля і народних російських танців, багато елементів фігурного катання.

Російська пара виступатиме на конкурсі під номером 10. Ще одні сусіди України - поляки - виступлять тринадцятими. А Л. Подкопаєва із С. Костецьким танцюватимуть на конкурсі останніми - під номером 14.


Український глядач може подивитися танцювальний конкурс "Євробачення-2008" 6 вересня у прямому ефірі на телеканалі "Перший Національний". Початок трансляції о 22:00.

Нагадаємо, що на танцювальному "Євробаченні" виступи учасників оцінює жюрі, але переможця вибирають глядачі за допомогою телефонного голосування. Минулого року українська пара на танцювальному "Євробаченні" була другою, віддавши першість Фінляндії, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ

Зараз ви читаєте новину «Завтра Подкопаєва виступить на танцювальному "Євробаченні-2008" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути