Ексклюзиви
середа, 26 листопада 2008 15:32

Завтра на більшій території України опадів не передбачається

Завтра на більшій території України опадів не передбачається. Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

27 листопада у східних областях, Криму та Приазов`ї вночі та вранці очікується дощ з переходом у сніг, вдень припинення опадів. Температура протягом доби - від 2° морозу до 3° тепла, в Криму - 2-7° тепла. На решті території без істотних опадів. Температура вночі - 1-6° морозу, вдень - від 2° морозу до 3° тепла; в Карпатах вночі - 6-11° морозу, вдень - 2-7° морозу. На дорогах західних та північних областей місцями ожеледиця. Вітер переважно північно-західний, 5-12 м/с, в Криму та Приазов`ї окремі пориви 15-20 м/с.

28-29 листопада мінлива хмарність. Без опадів, лише в західних областях вранці та вдень 29 листопада невеликі, в Карпатах і на Закарпатті помірні опади у вигляді дощу та мокрого снігу. На дорогах північних та західних областей місцями ожеледиця. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с, 29 листопада в західних областях місцями пориви 15-20 м/с, в Карпатах до 25 м/с.

Температура вночі - від 4° морозу до 1° тепла, у східній частині та на Прикарпатті - 1-6° морозу; вдень - 0-5° тепла, у південній частині - до 8° тепла, 29 листопада в Криму та на півдні Одещини - близько 10°.

30 листопада вночі у західній частині, вдень в Україні, крім західних областей, невеликі опади (вдень переважно дощ); 1 грудня без істотних опадів. Температура вночі 30 листопада - від 2° тепла до 3° морозу, 1 грудня - 0-5° тепла, вдень - 1-6° тепла; у південних областях та в Криму місцями вночі - 2-7° тепла, вдень - 5-10°.

У Києві 27 листопада мінлива хмарність. Без істотних опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі - 2-4° морозу, вдень - 0-2° тепла.

По Київській області мінлива хмарність. Без істотних опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі - 1-6° морозу, вдень - від 2° морозу до 3° тепла.

28-29 листопада мінлива хмарність. Без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі - від 4° морозу до 1° тепла, вдень - 0-5° тепла.

30 листопада невеликі опади, 1 грудня без істотних опадів. Температура вночі та вдень - 0-6° тепла (вночі 30 листопада місцями 1-3° морозу).

Зараз ви читаєте новину «Завтра на більшій території України опадів не передбачається». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути