понеділок, 07 квітня 2008 20:29

Затримано іракців-нелегалів, які прямували до Західної Європи

Прикордонники затримали 8 іракців-нелегалів. Вони прямували до Західної Європи

Групу незаконних мігрантів із Іраку затримали в Севському районі співробітники Прикордонного управління ФСБ Росії по Брянській області та Севського РОВД, повідомили в регіональному прикордонуправлінні.

Вісім людей намагалися сховатися в покинутій будові на околиці одного з прикордонних населених пунктів району. "Серед затриманих - сім чоловіків і одна жінка, всі - громадяни Іраку. Вони прибули до Росії на законних підставах по туристичній візі.

За їх словами, найнятий ними таксист завіз і залишив їх в брянському лісі. Проте ні номери мікроавтобуса, на якому їх везли, ні зовнішність водія вони пригадати не змогли.

Під час перевірки встановлено, що затримані слідували в країни Західної Європи у пошуках кращих умов життя. Їх подальшу долю вирішать у міжрайонному відділі управління Федеральної міграційної служби по Брянській області в селищі Лікоть, куди переправили мігрантів.

"Це не перший випадок затримання громадян Іраку брянськими прикордонниками цього року. У березні запобігли спробі порушення кордону трьома громадянами Іраку", - додали в прикордонуправлінні.

У свою чергу, на західному кордоні України з початку року затримано 929 незаконних мігрантів. Крім цього на територію України не було допущено 287 потенційних незаконних мігрантів, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Затримано іракців-нелегалів, які прямували до Західної Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути